BIO

Ja egentligen skulle väl bryyden o jag häva i oss lite alkoholhaltiga drycker ikväll men efter mkt velande så kom vi fram till att vi skulle dra till Jkp och gå på bio. Jag ringde o förköpte och fick sitta i en telefonkö i en kvart. . Så på det hela så blir ju inte denna kvällen så onyttig. Jag har nyss gått en promenad med vovven också. Var inte sådär jättekallt utan mer tillfredställande kallt.


Filmen vi ska se heter Mammut. Och här har ni en trailer på den.





Just de ja, jag var ju även i vetlanda idag och till min förvåning har dem öppnat Gina Trico där ;) Nu slipper man åka så långt för att kunna handla där. PLUS att affären var jäkligt stor om man jämför med jkp.



xoxo

TAGGAD

Hela dagen har varit typ en slödag. Var tvungen o lägga mig pga huvudvärk. Men nu är man taggad igen. Lyssnar på bra musik. Ska snart käka o sen blir det jobb. När jag kommer hem blir det mer bloggdesign :)




<3 älskar texten !

Sugarbums

Jösses så trött jag är. Baby lurade mig lite idag. Han sa att klockan var halv 12 när han väckte mig men isjälva verket var klockan bara 10. Så det var bara att ta sig upp och ge sig ut på en promenad. Sen tvingade han mig att käka lite frulle haha, sötboll <3
Jag skulle kunna gå och lägga mig igen men dem från bruzahem ska komma hit idag och byta alla dörrhandtag, som jag har brytit av. Jäkla gamla skithandtag som inte tål att man tar i lite extra ;p
Igår kväll var jag äckligt choklad sugen. Hittade en bit mörk choklad, tror det var den med 7o % kakao. Räckte med en liten tugga sen var det suget ur världen.
Jobb ikväll med, sen är man ledig 2 dagar. Imorgon skulle jag vilja ta sovmorgon men funderar på att åka till Vetlanda en sväng o kika in lite kläder. . inget bestämt men fundera går ju ;p
Ska ta kort på den där disney grejjen nu med o slänga ut på tradera, håll ögonen öppna sötnosar!
Ikväll tänkte jag även pilla lite med en beställningsdesign :) Någon mer som vill ha en design gjord så hojjta till.

p.s Tack för alla söta,snälla kommentarer. Ni är guld värda ! Keep it up !

your weakness is my strengh

Det är inte viktigt vad folk tycker om dig, det är mer viktigt vad du tycker om dig själv.
Om folk bryr sig om fel saker, bry dig då om vad som är viktigt.
Skit i dem onda, fokusera på dem goda.
Om någon vill bryta ner dig, tänk då på att denna människans dumhet bara gör dig
starkare

/ A





Yes. Nu kommer snart min starchick och hämtar upp mig, sen blir det full rulle till jobbet. . work work work. Se om jag har lika mkt tur idag som jag hade igår. PLUS att igår lät jag jäkligt sexig måste vatt därför jag fick så många undersökningar gjorda. haha

xoxo

Tradera - Disney

Det gick bra att ta sprutan på vovven idag. Han pep till lite den lilla fjanten ;p
Nu väntar jag på att min mat ska bli klar, är hungrig som ett as och skulle kunna döda för en pizza typ :( Men tyvärr blir det inget med den saken.
Kommer lägga ut en sak på tradera sen, för er som är lite Disney fan, och gillar samlar saker. Ska bara ta kort på de. Lägger ut auktionen här i bloggen me :] Så Tina ;) håll utkik ^^

Har typ inget vettigt att skriva just nu, magen kurrar och gör det allmänt svårt för mig att koncentrera mig på vad jag egentligen vill skriva om :)

xoxo

Bloglovin

Jag har fixat och blitt medlem på Bloglovin.com Lägg gärna till mig där. Det gör du genom att trycka på ikonen här och du kan enkelt o smidigt hänga med i min blogg :]
bloglovin

Dagens låt vs jag är jäkligt trött



yes. nu sticker jag snart till vet. Buhu vad jag är trött.
Någon mer morgonbloggar ? -_-


Sängen/ Håret 2oo8

YES. Nu får de bli sängen. Har suttit o tröttat ut mig med en ny header, Kanske var på ti'a.
Tänkte att ja ändå inte skulle somnat vid 11,, har en tendens att ligga o vrida mig till klockan 3.  Upp tidigt som sagt, sen promenad med Diesel, städa (vilket jag inte hann idag) äta o sen jobb.
För övrigt mår jag jäkligt bra nu, måste va den nya medicinen (Nej ni behöver inte tycka synd om mig ;)  ) Bloggen är väl ändå till för att man ska yttra sina tankar(?) För mig fungerar det som terapi att skriva av sig, vissa saker hamnar i den privata bloggen pga att det finns många människor som jag inte vill ska läsa det. Även om jag funderar starkt på att skriva ner allt här så tar det emot. Livet leker, och rockar på. Man ska vara glad för de man har och hur man ser ut.



Jag & Min bror (har precis gått från svart till blond?) -08



-08 oxå, svart lugg vs platina blondt. saknar luggen som f*n



- 08 testade på typ mockabrun men fy nja -_-



- 08 körde en lång period med svart



- sen rött :)



and now back to blond.

Ja det var hårhistorien 2oo8 ^^




GÄSP

Hemma från jobb nu PLUS att jag gått en jäkla promenad. Har precis käkat knäcke med tonfisk på ^^ och rålök. Magen har skrikit efter mat hela jäkla kvällen. . Syster ringde innan och ville att jag skulle måla upp en tatto till henne som hon ska ha på svanken. Känner att nja jag har inte så mkt inspiration just nu och verkligen inte tid . .
Usch testade den där naturdieten nyss och oh my ... vad äcklig haha. Den smakade typ välling men jag fick i mig skiten ;p
Imorgon
är det upp tidigt som gäller, det är man ju inte precis bortskämd med. Ska åka och ta spruta på min lilla vovve. Usch jag kommer inte vilja se. Räckte med den gången han blev sjuk och dem skulle sätta kanyl på han, usch vad han skrek. .

Nej nu funderar jag på att hoppa in i duschen och sen dra på mig jamas byxorna,
dumma mage me som inte vill bli mätt.
fuck

xoxo


Mjau grr


Tisdag, hejj o hå typ vad veckorna går. Nej usch jag vill att denna veckan ska gå fortare, varför vet jag inte känner bara att den är jobbig. Ikväll får väl S o jag sticka lite tidigare till jobbet eftersom det är massa folk som ska jobba. . Så vi får en sittplats iallafall, helst brevid varandra höhö ^^
Idag ska jag göra samma sak som igår, tänka positivt o försöka gå in ordentligt och få mkt gjort ;p fast det kanske blir svårt, nu när S jobbar o stör mig hela tiden haha. ;)
Idag fyller inte älsklingen år längre, tror han är lite små sur över att all uppmärksamhet är borta haha. Fixade lite som sagt igårkväll, med paket o smörgåstårta. Sen blev det en promenad på kvällen .
Nix, nu blir det staden med älskling innan han sticker till jobbet. Ha de gött

xoxo

Like violence you kill me




Lösenordsskyddad Blogg.
>>>> Klicka här <<<<<








Köte denna foundation idag. Är redan kär i den om man nu kan vara de ^^ Usch vad klockan går. Nu måste jag dra till jobbet.

Home

Hemma från staden nu ^^ hittade en present till åt baby :) härligt härligt.
Nu ska jag försöka fixa till lite här hemma innan jag sticker till jobbet :) Är på strålande humör idag med, inte illa inte illa alls.

Undra hur min starchick har det på sitt andra jobb idag, antar att mistat inte duger längre haha :) Kanske är bättre betalt på det andra haha.
Och Sara du behöver inte ha dåligt samvete mer över att du slarvade bort min mobil-lucka, min syster(länk) hittade den i sin killes bil ^^

xoxo

Idag är ingen vanlig dag


för idag är det Linus födelsedag hurra hurra hurra ^^ (Ja jag erkänner jag sjöng när jag skrev de där haha)
Ska snart sticka till stan och inhandla lite till kvällen då babe kommer hem från jobbet :p Usch jag ska också jobba idag, lagom tråkigt men ett måste, har varit sjuk 3 dagar från jobb nu, inte bja inte bja.
Nej det får bli ett kort inlägg nu, har ingen tid för detta. Känner mig sjukt stressad.

xoxo


Helgen


Ja helgen har varit bra. dock blev den inte som jag hade planerat. Fredagen var lugn, mitt minne är helt kasst just nu så jag vet ens inte vad jag gjorde haha. Men jag tror det var i Fredags som jag och baby mest satt och tog det lugnt. Kollade en western-film "Appalosa" tror jag den hette. Har fortfarande inte kollat klart på den.
I Lördags skulle jag som sagt följt med och anglat men pallade inte pga att jag inte mådde bra. Kvällen då, jo den blev bra. Igår var vi och åt på Tokyo, jag käkade sesam räkor med grönsaker, apgott! Och baby tog en stor köttbit med pommes och bearneise. Haha vi skulle käka efterätt också, och baby tog friterad choklad med glass och jag ville ha en banana split, och var helt säker på att det fanns på menyn, men det gjorde det visst inte för allt jag fick in var klyvna bananer med lite glass haha. ;p
Idag har vi firat L lite hos hans föräldrar, dock var jag tvungen att åka hem för jag mådde skit. Och inget jobb heller ikväll. Jag får ju aldrig träffa min starchick haaha, o inte imorgon heller för då ska hon jobba på annat ställe :/ Aja får bestämma nått snart.

Ja mer intressant blir det väl inte i detta inlägget.


double

[update]

Undra varför man måste ha 2 bh:ar på sig ? Jag är glad att jag slipper de iallafall haha


Pissväder


USCH, vilket skitväder det är ute. Meningen var att jag skulle följt med pappa,mina bröder och Linus och anglat imorse MEN med min vanliga otur har jag drabbats av urinvägsinfektion x 10000 typ. Och jag kände att det ´kanske inte var så bra att följa med och kyla ner sig.
Idag verkar bli en lugn dag, skönt de. Jobba imorgon. Känner mig som världens svikare med då jag inte kunde komma till den goa brydens hemmakväll pga att jag mådde skit. Hoppas hon förlåter mig.
Och nu har babys present kommit ;p får hämta ut den på Måndag. Då måste jag upp tidigt och fixa med deverse saker innan jag sticker till jobbet. cant wait.

xoxo

sunkig

HAHA jag får alltid sån där fetångest när jag sitter och kollar massa gamla bilder på mig. USCH så fet jag var, eller intefet men mullig. Har god lust att lägga ut en bild från typ 4 år tillbaka men nja tror inte jag vågar de haha. . Satt även och tänkte på att fy vad mkt man har varit med om under dem 5 åren jag varit tillsammans med L. Har nästan lust att göra ett litet kollage ;p
Fattar egentligen inte hur L kunde vara tillsammans med en knubbsäl som mig ;p it must be loooove ahha. Tur att man kommit lite underfund med hur man vill se ut och inte se ut, fast ändå gillade jag den tiden. Jag var nöjd med hur jag såg ut och tänkte inte så mkt på det och det var nog den bästa tiden i mitt liv. Varför jag gick ner så mkt i vikt, de vet i fan. Kroppen mådde väl inte så bra, jag motionerade knappt nått utan allt bara frösvann :O fortfarande ett mysterium. Kanske jag är lik pappa. Han hade ju en period efter att mamma och pappa fått mig, då han tappade massa i vikt :S och ingen visste varför. Mjo blir skogstokig när jag funderar haha.
Änywäy nu blir det promenad. Är stolt över mig själv, har lyckats tappa 3,5 kg nu på ett bra sätt, nästa vecka tänkte jag testa nutrilett (stavning) , det är flytande som man då lever på haha. . så ja kanske jag kommer vara mer grinig än vanligt nästa vecka då, men lovar att skriva om det funkar eller ej.

Jag.Vill.Ha.Den.16:e.Juni.Nu

suckers


Idag kom jag iallafall upp i lagom tid, utan att ens ha mobilen till hands. . fast jag har ju min andra väckarklocka, hunden !
Usch vaknade typ efter halv åtta att hunden skällde som bara den och sprang till dörren. Antagligen var det någon som plingade på så jag öppnade. Där stod hemstjänsten och bara: "oh förlåt men har du en propp att låna ut, jag visste inte vad jag skulle göra" . Och jag bara NEJ det har jag inte. Och anledningarna till att jag sa nej även att jag faktiskt hade en propp är:
- för det första, tycker jag inte om grannen som dem skulle ha proppen till
- för det andra, varför skulle jag ställa upp när dem har suttit där borta och snackat en massa skit så jag inte fick mitt jobb tillbaka (pga) att jag mådde dåligt och blev sjukskriven en sommar.
Men folk är inte kloka nu för tiden. Dem verkar tro att man faktiskt har valt att må dåligt, eller att man bara är lat. Nej jag mår illa på detta samhälle. Det ända som finns i denna hålan är folk som tror att dem är så perfekta men alla har sina lik i garderoben. Och är nått jag ogillar nått så fruktansvärt så är det folk som tror att dem är bättre än andra (även att man vet hur dem egentligen är) . Fast då kan man ju vända på't. Dem som beter sig så blir bara mer patetiska.
Usch nej nu blev jag sådär arg och irriterad bara för att jag tänkte på det. .

xoxo

Nightlife

NEJ. Nu får de bli sängen för mig. Har glott på film för att göra mig själv trött, och jag lyckades.
Mår inte alls bra av tabletterna jag käkar, så det spörs väl om jag kan följa med godingen till V-vik.

Blev lite sådär småglad förrut. Linus la märke till mitt nyfärgade hår och nyklippta frippa :) PLUS att innan han stack till träningen vände han sig om i dörrn och sa: vad liten du är.
HAHA sött ! Inte för att jag just nu ser mig själv som liten, nej dem tankarna är helt vrickade. FAST när jag stod och gjorde mig iordning så tänkte, mjo jag är inte så jäkla ful ;]

Just nu är det som sagt som en mur mellan mig och verkligheten. Jag vill bryta ner denna mur och känna på det goda. Ibland hittar jag kryphål men dem stängs snabbt igen. Måtte den nya behandlingen vara br

Lets build a castle


Håller på och pillar lite med bloggen. Går sakta, men nu har jag iallafall lite ideer. Först tänkte jag att jag skulle skita i att ens bry mig om designen men jag mådde illa av den, eller om det var av medicinen. I do'no.
Porret är och tränar innebandy nu, och jag tänkte häva i lite färg i håret, utväxten är lite att må illa över ^^
Som vanligt så är det massa som knallar runt i skallen som man vill bli av med, men när man sitter här blir det tomt. Får se om det kommer senare kanske.
Lägger nog up en video på Diesel (när han är som lydigast) och gör lite trix. sötboll :*

Angry


Ibland känner man sig sådär extremt lättretad, och så har jag känt mig hela dagen :/



take this life



Morgon kaffe har guld i mun, eller nått. Och så lite In Flames på de. . jupp jupp inte alls fel. Idag kom jag upp rätt så skapligt. Vaknade vid kvart över 9, vaknade i och för sig av att jag hade ont i magen men så kan det vara. Hade svårt att somna igår. Gjorde ett tappert försök vid 10 men gick upp igen, skrev ett meningslöst inlägg och sen kollade en film. Fick ett sms, trodde det var babe som skrev att jag skulle vara tyst eller nått haha men det var från den goa tjejen ! Som inte heller kunde somna ;p . Och när man är sådär trött så är man nästan lite berusad i kroppen och då kan man passa på och säga till folk att dem är bra personer utan att det låter dumt. Jag säger det nog för sällan, men dem som står mig nära dem betyder allt för mig och är guld värda. Jag har ju bestämt mig för att börja fokusera på endast dem bra personerna istället för att lägga energi på små meningslösa varelser som gör allt för att fucka up ens självförtroende.
Haha ja nu blev man lite djup såhär på morgonkvisten, men gillas det inte så behövs det ändå inte läsas.

xoxo


peace out



Yes. Jag är galet sugen på lite nya t-shirts. Som typ dessa :] Det är fan plågeri och ligga och glo på massa saker man vill ha ! Jag hade bestämt mig för att gå och lägga mig tidigt ikväll MEN jag kunde inte somna. Så nu tänkte jag se en tråkig film så jag blir lite trött. Torsdag imorgon, betyder snart helg, inte helt fel även att man har kasst med pengar. Förstår inte vad man ska behöva göra för att tjäna ihop lite extra. HMM ! På Fredag ska jag med den goa tjejen till Västervik och spana in lite tattos. Och jag kan ju sätta på högra tumme på att jag kommer bli grymt sugen på att göra en. Baby kollade upp vad det kostade att göra en utomlands och det var inte så billigt. Fast jag skulle nog inte våga göra någon utomlands haha. Annars då? Jo jag försöker hålla bloggen vid liv genom att skriva en massa meningslöst shit. Imorgon åker vi hem till våran lägenhet (för er som inte visste så har vi inte sovit hemma denna vecka och därav den sumpiga designen ) MEN imorgon får jag tillgång till min egna data *host*

över och ut.

xoxo

cold night

Idag var jag inne hos läkaren. vill inte snacka så mkt om det men men tror det kommer lösa sig nu kanske.
Baby och jag har även varit ute på promenad ikväll,gick väl sådär 1 mil :O . Känner mig jäkligt nöjd.
Nu ikväll blir det räkmacka och en film, har blitt helt Beck- galen denna veckan. Imorgon ska jag även ringa vetreinären så jag kan boka tid till mitt yrväder . Går så mkt valpsjuka o skit nu så det är lika bra att vaccinera han.
För övrigt är det jäkligt kallt ikväll.

Intresseklubben antecknar igen


Nu blev det såhär två inlägg på en kväll, men helt plötsligt kom jag på. Jag vill gör nått nytt med mitt hår, ja det vill jag. Och jag har en bild i huvudet hur det ska se ut, Just nu håller jag på och försöker låta kaluffsen växa ut lite och visst det funkar, det växer så det knakar. Skulle egentligen behöva färga utväxten för nu är den bara sådär äckligt överdriven. Okej nu kanske jag överdrev men jag gillar det inte. Gillar heller inte när det är helt nyfärgat för det ser för fejk ut.
Jag är i behov av nytt löshår, för i kort hår känner jag mig ful, l¨ter idiotiskt men långt hår är sexy.

Jaja, jag har bilden i huvudet. Är trött på helblondt. Skulle vilja ha långt blondt, med kanske lite mockabruna slingor i underhåret^^

Nej nu ska jag försöka sova och sluta grubbla på hår och annat som stör mig. Te x folk som har värre kaluffs än mig ;)

xoxo

Intresseklubben antecknar


Ja, som sagt hade först tänkt lägga av med detta bloggandet bara för att jag tröttnade. Men skriva för mig ja, det är bättre än att gå och prata med en tant som sitter i en stol mitt emot och lyssnar och nickar på huvudet och undrar en massa. Eller är de det? Jo jag tror nästan det. .

Just nu är det massa som far i skallen på mig och det gör att det lätt blir någon slags ångest som helst vill komma på kvällarna när man ska sova. Jag är trött hela tiden, men när sängen väl kommer så tar det emot. Låter luddigt jag vet. Men så är det när man har mycket som man egentligen inte skulle behöva grunna på.

Jag vill ha sommar nu, jag vill ha den 16:e Juni nu, nu och åter nu. En resa är även som terapi för både ett förhållande och en själv. Inget annat existerar plus att man blir som nykär ;p . Fast jag är nog lite kär hela tiden i mannen som förändrat mitt liv.  Mannen som lyckats fånga mitt hjärta ^^ ,
Och det stör mig att det finns folk som gör saker för att förstöra. NEJ , ni kan inte förstöra.

Jag ska väl även göra nått litet med bloggdesignen, men just nu kommer inte inspirationen till mig och jag orkar heller inte jaga den. Kameran bara ligger och dammar igen, vilket är en anledning till att jag inte orkat ta kort på mig själv heller, även att jag är lite kär i mig själv ibland. Nej jag är nog lika dammig som kameran just nu. Kanske man skulle göra som J.LO , anställa någon som dammar av en då och då. Inte för att jag har råd med det, men nån krona kanske jag skulle kunna ge.
Löning på Måndag, massa viktigt att köpa och tyvärr tråkiga utgifter. Livet är hårt, väldigt hårt. Men jag har en känsla av att mitt liv kommer bli bra en dag. Jag förtjänar det. Har man mått dåligt så länge så tycker jag att rockguden där uppe kan ge mig en vers som jag kan leva på.

Nu svammlar jag, men det får ni leva med.

RSS 2.0
Test